English

شرایط جدید برای اسپانسر کردن همسر

تاریخ انتشار: Thu, 25 Oct 2012 23:00:00 | منبع: CIC

از تاریخ 25 اکتبر 2012 همسر اسپانسر شده بایستی به مدت 2 سال بعد از دریافت اقامت کانادا در یک رابطه واقعی با همسر خود زندگی کند.

اگر همسری هستید که برای دریافت اقامت کانادا اسپانسر می شوید، این مطلب شامل حال شما می شود در صورتی که:

توسط یک مقیم دائم یا شهروند کانادا اسپانسر می شوید

ارتباط شما با همسرتان 2 سال یا کمتر است

فرزند مشترک ندارید

پرونده شما 25 اکتبر به بعد ارسال شده است

برای اطلاعات بیشتر به صفحه " شرایط جدید اقامت دائم برای همسران" مراجعه کنید.